Ve Vašem seznamu přání nemáte žádné položky.
Vůně šťavnatého grilovaného masa je zcela nezaměnitelná a dokáže nám pořádně podráždit chuťové pohárky. Patří grilovací sezóna mezi vaše oblíbená období a chtěli byste grilovat častěji? Nemůžete si pořídit velký gril, protože nemáte zahradu ani balkón nebo si chcete dopřát takto upravené pochoutky i v chladných měsících? Pokud jste na všechny otázky odpověděli ano, pak pro vás máme skvělé řešení. Pořiďte si kontaktní gril ECG KG 100, s jehož pomocí můžete začít grilovat během pár minut v pohodlí vašeho domova.
Kontaktní gril ECG je velmi variabilní a můžete na něm nastavit 3 provozní polohy – grilování, BBQ a zapékání. Poloha grilování je vhodná například k tepelné úpravě zeleniny, BBQ využijete hlavně při úpravě masa a zapékání vám usnadní přípravu oblíbených panini.
Desky jsou dostatečně velké (29,7×23,5 cm), a proto na nich připravíte pohoštění pro celou rodinu nebo pro nečekanou návštěvu. Gril lze navíc snadno otevřít až do úhlu 180 °, celková grilovací plocha se tak zdvojnásobí a vy získáte prostor na přípravu skutečné hostiny se vším všudy.
Ovládání kontaktního grilu ECG KG 100 je velmi intuitivní a vy si ho osvojíte během chvilky. Na rozdíl od podobných modelů k němu nebudete potřebovat ani návod. Velkým otočným voličem plynule nastavíte požadovanou teplotu až do 240 °C.
Součástí ovládacího panelu jsou také praktické indikátory. Červená kontrolka vás informuje o zapnutí přístroje a zelená kontrolka o nahřátí na požadovanou teplotu. Právě po rozsvícení zeleného indikátoru můžete začít grilovat.
Příprava pokrmů na kontaktním grilu ECG je opravdu zdravá, nepotřebujete k ní totiž žádný tuk. Kvalitní grilovací desky s nepřilnavým povrchem umožňují grilování bez tuku. Speciálně upravený povrch vám navíc maximálně usnadní následné čištění grilu. Po vychladnutí stačí jen desky přetřít vlhkým hadříkem.
Výrobce skutečně myslel na vše. Součástí obou grilovacích desek je drážka pro odtok přebytečného tuku a šťáv vzniklých během grilování. V balení spolu s grilem proto naleznete dvě nádobky určené právě na výpek. Během grilování umístěte nádobky na příslušné místo pod grilovací desky a výpek poteče pouze do nich a nikam jinam.
Budete potřebovat:
4 lžíce oleje
citronovou šťávu
bazalku
kopr
oregano
3 chilli papričky
3 stroužky česneku
bílý pepř
bílý jogurt (nemusí být)
Postup:
Smíchejte citronovou šťávu s olejem a přidejte najemno nakrájenou bazalku, kopr, oregano a chilli papričky a utřený česnek. Vzniklou směs dochuťte bílým pepřem. Pro zjemnění můžete přidat také bílý jogurt, ten však není potřeba, záleží jen na vás. Doporučujeme do marinády naložit maso den před grilováním, aby se pořádně proleželo. Nejpozději však maso nakládejte cca 5 hodin před grilováním.
PŘÍKON (W) 2000
NAPĚTÍ (V/HZ) 220-240 / 50
DÉLKA KABELU (CM) 70
TEPELNĚ IZOLOVANÁ MADLA ANO
ZÁMEK PROTI OTEVŘENÍ ANO
TERMOSTAT 1
ROZMĚRY GRILOVACÍ PLOCHY (CM) 29X23
POVRCH GRILOVACÍ PLOCHY NEPŘILNAVÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA
STUPEŇ OTEVŘENÍ AŽ 180°
NASTAVITELNÁ VÝŠKA HORNÍ DESKY ANO
ZAPÉKÁNÍ ANO
GRILOVÁNÍ ANO
BBQ ANO
VYJÍMATELNÉ GRILOVACÍ DESKY NE
TEPLOTNÍ ROZSAH 0-240 °C
ROZSAH PRACOVNÍ TEPLOTY 0-240 °C
REGULACE TEPLOTYA NO
SVĚTELNÁ SIGNALIZACE ANO
ZVUKOVÁ SIGNALIZACE NE
KONTROLA ČASU NE
SENZOROVÁ TECHNOLOGIE NE
FUNKCE ZBYTKOVÉHO TEPLA NE
OVLÁDÁNÍ MANUÁLNÍ
ODKAPÁVACÍ MISKA NA TUK ANO
PROTISKLUZOVÉ PODLOŽKY ANO
BAREVNÉ PROVEDENÍ NEREZ
MATERIÁL NEREZ/PLAST
ŠPACHTLE NE
MISKA NA OLEJ ANO
ŠÍŘKA (MM) 360
VÝŠKA (MM) 116
HLOUBKA (MM) 331
HMOTNOST (KG) 2.8
ŠÍŘKA S OBALEM (MM) 392
VÝŠKA S OBALEM (MM) 385
HLOUBKA S OBALEM (MM) 166
HMOTNOST S OBALEM (KG) 3.1
Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje.
Tel.: +420 734 578 131, +420 739 047 112
Email: obchod@kuptotu.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.