0

Ve Vašem seznamu přání nemáte žádné položky.

Košík
0,00 Kč

Měřidla a měřicí přístroje

Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tabulka  Seznam 
  1. Laserový měřič Ermenrich Reel GA50

    603,00 Kč
    Laserový měřič pro měření vzdálenosti až do 50 m. Měření plochy a objemu. Funkce Pythagorovy vety. Paměť pro ukládání naměřených hodnot. LCD displej se 4 řádky. Zvuková upozornění můžete vypnout. Automatické vypnutí v ne
  2. Detektor vlhkosti Ermenrich Wett MW10

    355,00 Kč
    Detektor pro měření vlhkosti dřeva, stavebních směsí a malty. Měření teploty, nastavitelná jednotka – °C a °F. Vestavěný displej s velkými číslicemi, modré podsvícení. 3 LED indikátory informující o úrovni vlhkosti.
  3. Detektor vlhkosti Ermenrich Wett MW30

    444,00 Kč
    Detektor pro měření vlhkosti dřeva, stavebních směsí a malty. Měření teploty, nastavitelná jednotka – °C a °F. Vestavěný displej s velkými číslicemi, zelené podsvícení. LED indikátory informující o úrovni vlhkosti.
  4. Detektor vlhkosti Ermenrich Wett MW40

    512,00 Kč
    Detektor pro měření vlhkosti různých materiálů – dřevo, sádrokarton, beton, bambus, atd. Bezkolíkové provedení pro bezkontaktní měření – nepoškozuje při měření povrch materiálu. Vestavěný displej. Barevný pruh informujíc
  5. Stavební detektor Ermenrich Ping SM30

    355,00 Kč
    Stavební detektor pro snadné vyhledání kabelů a kovových a dřevěných prvků ve stěnách, podlahách a stropech. Automatická kalibrace. Automatické vypnutí. Přehledný podsvícený LCD displej.
  6. Tester baterií Ermenrich Zing AL30

    533,00 Kč
    Tester autobaterie. Připojení pomocí 2 krokosvorek. Napájení prostřednictvím testované baterie. Není tedy potřeba žádný jiný zdroj energie. 3 režimy – základní test, testování startovacího a testování nabíjecího systému.
  7. Tester baterií Ermenrich Zing AL40

    692,00 Kč
    Tester autobaterie. Připojení pomocí 2 krokosvorek. Napájení prostřednictvím testované baterie. Není tedy potřeba žádný jiný zdroj energie. Základní test, testování startovacího a testování nabíjecího systému.
  8. Tester baterií Ermenrich Zing AL45

    709,00 Kč
    Tester autobaterie. Připojení pomocí 2 svorek. Napájení prostřednictvím testované baterie. Není tedy potřeba žádný jiný zdroj energie. Měření napětí, vnitřního odporu a startovacího proudu za studena.
  9. Svinovací metr Ermenrich Reel SQ30 - 3m

    65,00 Kč
    Svinovací metr pro přesné měření rozměrů, délka až 3 m, aretační mechanismus pro zajištění naměřené hodnoty, spona na opasek, řemínek na ruku, vysoce odolný ABS plast.
  10. Svinovací metr Ermenrich Reel SQ50 - 5m

    84,00 Kč
    Svinovací metr pro přesné měření rozměrů, délka až 5 m, aretační mechanismus pro zajištění naměřené hodnoty, spona na opasek, řemínek na ruku, vysoce odolný ABS plast.
Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tabulka  Seznam 

Nepropásněte naše akce a slevy

Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje.

1