0

Ve Vašem seznamu přání nemáte žádné položky.

Košík
0,00 Kč
Trápí vás alergie? Dejte přednost pračce s parní technologií

Alergie dávají zabrat každý rok nespočtu lidí a rozhodně nebudeme přehánět, když napíšeme, že dokážou člověku pěkně znepříjemnit den. Ať už vás trápí pyly, roztoče či prachové víření, zmírnit jejich dopad můžete užíváním léků nebo častým úklidem domácnosti. Jak vám ale může s alergií pomoci pračka a sušička?

Seznamte se s technologií Steam™ a Steam+™

Patrní technologie Steam™ a Steam+™, kterou disponují spotřebiče LG, pomáhají v boji proti alergiím poměrně zásadním způsobem – dokážou totiž snížit množství alergenů v pádle až o 99,9 %. Tuto, skoro až kouzelnou funkci, můžete využít jako přídavnou možnost v rámci šesti pracích cyklů, nebo rovnou ve speciálním programu Pro alergiky.

 

Jak to funguje?

Způsob, jakým pračka LG pere v páře, je poměrně jednoduchý. Spotřebič napustí do bubnu určitý objem vody a po dobu 20 minut ji zahřívá do té doby, než se promění v páru a vyplní prostor celého bubnu. V rámci zvoleného cyklu se prádlo průběžně lehce promíchává a napařuje, díky čemuž se zvyšuje i účinnost praní. Po skončení procesu se rozjede standardní program.

 

Jak se od sebe odlišuje technologie Steam™ a Steam+™?

Základní rozdíl je převážně v tvorbě páry. Technologie Steam+™ k jejímu vytvoření nepotřebuje tolik vody – má totiž pod bubnem dostatek prostoru pro vytvoření páry, aniž by prádlo musela navlhčit. Oproti tomu technologie Steam™ musí předtím, než stoupne voda do vnitřku bubnu, prádlo namočit.

 

Jaké výhody vám přinese parní pračka LG

  • -          Pračka LG dokáže zlikvidovat až 99,9 % alergenů v podobě roztočů, plísní, bakterií, virů a dalších alergenů.
  • -          LG je certifikovaná organizací BAF (British Allergy Foundation).
  • -          Parní praní dokáže efektivněji čistit prádlo.
  • -          Prádlo je po vyprání krásně měkké.
  • -          Spolu s technologií Steam+™ dostanete i přídavnou funkci Redukce pomačkání, kterou můžete nastavit pro 6 parních programů.

 

Kompletní péči o prádlo podtrhnou sušičky LG

Možná si říkáte, že sušička prádla je zbytečný luxus, který už potřebovat nebudete, ale opak je pravdou. Když totiž čerstvě vyprané prádlo (zbavené alergenů) vytáhnete a dáte na sušák, vystavíte jej znovu pylu, prachu a dalším nečistotám. Velmi snadno se tak stane, že vaše snaha o čisté prádlo přijde vniveč.

Sušení prádla proto raději přenechte vhodné sušičce, která eliminuje až 99,9 % alergenů a zároveň prádlo sterilizuje. Využít ji navíc můžete i v případě, že jste prádlo předtím vyprali v jiném programu, než Pro alergiky.


Sušička na prádlo

Nepropásněte naše akce a slevy

Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje.

1