0

Ve Vašem seznamu přání nemáte žádné položky.

Košík
0,00 Kč
Proč se vyplatí začít vařit na indukci?

31.8.21 19:02Proč se vyplatí začít vařit na indukci?

Vaření na indukci je rychlé, bezpečné a velice jednoduché. Stále však existují lidé, kteří této moderní technologii nijak zvlášť nedůvěřují a ptají se, proč by je taková vymoženost měla zajímat. V dnešním článku vás proto seznámíme se základním principem vaření na indukční desce, srovnáme výhody/nevýhody oproti plynu a sklokeramice, a představíme základní výhody této metody vaření.

Celý článek...
Podle čeho vybrat nový vysavač?

30.6.21 17:00Podle čeho vybrat nový vysavač?

Rozbil se vám starý vysavač, nebo jste se rozhodli pořídit si nový? Pak byste si pro sebe chtěli vybrat ten nejvhodnější. Jak si ale vybrat ve spletité nabídce? Podívejte se na našeho jednoduchého průvodce, který vám ve výběru udělá jasno.

Celý článek...
Trápí vás alergie? Dejte přednost pračce s parní technologií

22.6.21 11:46Trápí vás alergie? Dejte přednost pračce s parní technologií

Jaro a léto patří mezi období, které v mnohých lidech vyvolává pravidelný stres. Kromě slunečného počasí totiž odstartuje i pylová sezóna. Pokud patříte i vy mezi 2,5 milionů lidí, kteří každý rok svádí s alergiemi tuhý boj, tento článek je přímo pro vás!

Celý článek...
Jak vybrat smoothie mixér

26.5.21 17:49Jak vybrat smoothie mixér

Smoothie nápoje jsou rychlé, výživné a velmi oblíbené u lidí, kteří se do svého jídelníčku snaží zařadit co největší množství zdraví prospěšných látek. Během pár vteřin z něj připravíte sytý drink, který bez problémů nahradí vaší snídani, svačinu nebo večeři.

Celý článek...
Jak se správně starat o lednici?

17.4.21 12:02Jak se správně starat o lednici?

Lednice je základní stavební jednotka každé kuchyně a život bez ní si už v dnešní době nedokážeme takřka ani představit. Z toho důvodu je třeba věnovat velkou pozornost jejímu umístění, vnitřní teplotě a samozřejmě i rozmístění potravin.

Celý článek...
Jak se vyznat v nových energetických štítkách? Poradíme!

16.4.21 1:01Jak se vyznat v nových energetických štítkách? Poradíme!

Nové energetické štítky můžete najít na spotřebičích od března 2021. Jak vypadá řazení energetické náročnosti nyní, v čem se liší a proč došlo ke změně? To se dozvíte v dnešním článku.

Celý článek...
Podle čeho vybrat rychlovarnou konvici?

1.4.21 16:03Podle čeho vybrat rychlovarnou konvici?

Rychlovarná konvice patří mezi standardní spotřebiče, které zdobí většinu kuchyňských linek. Za velmi krátkou dobu uvaří vodu na čaj/kávu, ale pomohou rovněž při běžném vaření a domácích činnostech. Podle čeho si ale takového pomocníka vybrat?

Celý článek...
TOP 3 pračky, které vám ušetří čas i peníze

22.3.21 14:05TOP 3 pračky, které vám ušetří čas i peníze

Pračky patří bezpochyby mezi spotřebiče, které hrají v domácnostech nepostradatelnou roli. Na trhu jich však najdete nepřeberné množství a vybrat si tu správnou může být poměrně matoucí.

Celý článek...
Jak vybrat pánský holicí strojek?

20.2.21 19:30Jak vybrat pánský holicí strojek?

Chcete si vybrat kvalitní holicí strojek, ale nevíte si rady? Nevadí! Poradíme vám s výběrem správného holicího strojku, který bude sedět vašim vousům i typu obličeje!

Celý článek...
5 tipů na vánoční dárky

5.12.20 15:455 tipů na vánoční dárky

Vánoce jsou už za dveřmi, ale přesto mnoho z nás stále nemá vybraný ten správný dárek pro své blízké. Pokud i vy bojujete s tím, čím obdarovat své rodiče, prarodiče nebo přítelkyni, mrkněte na tipy, které jsme si pro vás připravili.

Celý článek...

Nepropásněte naše akce a slevy

Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje.

1